Tired of being sick and tired!

Gick upp klockan 05.30 imorse för att jobba. Hade haft svårt att sova hela natten, vakna av att det var kallt hela tiden. Tanken slog mig att jag hade feber men jag ignorera det och tog mig till jobbet ändå. Men efter morgonarbetet gick jag ner till sjuksyster för att kolla min temp, låg på 39,1.. Men tänkte att jag ändå skulle göra ett försök att göra hela mitt pass. Men sjuksyster kom upp klockan 11 och tyckte det var bäst att jag gick hem, kände även jag att jag inte hade orken att göra mitt jobb som jag skulle så det var bara lika bra att åka hem. Så la mig på sängen när jag kom hem och har verkligen sovit fram tills sju ikväll ungefär. Brukar aldrig bli sjuk såhär ofta som jag vart nu, eller snarare så brukar jag inte ha feber såhär ofta i vanliga fall. Men det är bara att vara hemma och vila ;/ envetades om att jag inte ville sjukanmäla mig igen men vad hade jag för val.. Tråkigt! Nu ska jag lägga mig framför tvn :)



Sherlock Holmes - A game of shadows

Igår vart det jobb 7-14 och sedan direkt efter åkte jag och älsk ut på mellandags rean och handlade lite smått och gott. Sen på kvällen gick vi på bio tillsammans med Jimmy och Ida, vi såg sherlock Holmes - A game of shadows. Den var riktigt bra och jag hoppas på en trea :) Men det var trevligt iallafall! Idag var vi iväg och korta av armbandet på klockan som jag fick och var ute och kika lite. Fyllde på vår spritsamling en aning också :) Dricker ju väldigt sällan men flaskorna står där och ser fina ut! Fick beställt en ny dammsugare också på nätet samt telezoomobjektivet jag ville ha och ett bra stativ :) Så nu kommer jag ha att leka med i helgen.
 


En fin jul med nära och kära.

Har haft en underbar jul med mina nära och kära. Fick väldigt fina och bra klappar som jag är väldigt nöjd med, alltihop! :) & älsk skämmer bort mig alldeles för mycket, nästan så att jag fick dåligt samvete för att jag "bara" köpt för 2000:- till honom. Fick en GANT-klocka för ca 2000:- och en kameraväska för 800:- ;/ Blev jätte glad och är jätte tacksam, men han köpte liksom julklappar till mig för närmare 5000:- !!?? Man ska inte prata om summor och pengar sägs det, men det skiter jag fullständigt i. Jag blev en aning chockad, anade ju att de skulle vara någonting dyrt.. men då tänkte jag på kanske en tusenlapp eller så! Jag har minsann fått tag på en prins ;P haha nä men jag är verkligen jätte nöjd med alla julklappar och det blev en väldigt trevlig kväll! :)

Idag har jag jobbat en delad tur, så när jag åkte hem mellan turerna passade vi på att åka hem till svärfar och hans fruga på middag och massa trevligt tjöt! :) Dom var så snälla så att dom skulle kolla om dom inte kunde hitta ett kamerastativ till mig, ett sånt där riktigt bra och dyrt fast på auktion.. mycket billigare! :)

Haha något som är ganska roligt, min ena syster har ju tjatat på oss systrar att skaffa barn snart osv. Idag hemma hos svärfar så satt vi och prata lite om våra syskonbarn så sa älsk "och nästa år kommer ju en till, hennes andra syster ska också ha", varav älsk's pappa svara "jaha, jag trodde ju du skulle säga att ni skulle ha".. haha, sen när han kom hem till svärmor (jag var inte med eftersom jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet) så satt älsk och höll i sin ena brorson varav hans andra äldsta bror säger "Är du inte lite sugen på att skaffa en nu då".. haha jag tycker det är ganska kul faktiskt, men det får bli lite senare eller helt enkelt komma när de kommer :P Men lite roligt att älsk är så omtyckt av min familj och även tvärtom! :) Fina människor som finns runt omkring mig! ♥ 


En trött Emely efter jobbet.


Uppesittarkväll, njae.

Inte för min del, har jobbat hela dagen och ska upp och köra ett dagspass innan det är dags för mig och älsk att fira jul med min familj imorgon :) Massa julklappar, massa god mat och trevligt med familjen! Var iväg och köpte en julklapp till Buddah efter jobbet också, såklart att han måste få någonting han med.. så köpte en ny fotboll till honom, det är det näst bästa han vet, det bästa han vet är ju såklart pinnar. Ingenting kan slå pinnar ;D Näe, om man skulle ta och tvätta av sminket, borsta gaddarna och slänga sig i sängen. Det lockar! Vet inte om det blir något bloggande imorgon med det tror jag inte så jag säger det nu, god jul! Hoppas ni får många klappar, ni som vart snälla ;D ♥

Julhysteri är inte min grej

Nja, det tackar jag gärna nej till. Men fick köpt julklappen till älsk samt nya träningskläder och träningsskor så nu är det bara att köra igång, hårt :) Hinner dock inte köra igång med träningen förän efter nyår så det får vänta en vecka ungefär, men suget är stort! Men då blir det iallafall hårdträning, precis som när jag bodde i Malmö :) Kommer nog även börja springa på sandhemspåret lite tillsammans med Buddah så han får röra på sig mer, min kondition suger så det är nödvändigt. Skorna jag köpte känns otroligt bekväma och behagliga, köpte dom på Stadium. Vet inte exakt vad priset låg på men lite över tusenlappen, dom kan jag rekomendera :) Bilden är inte den bästa, bara slängde på mig allt och knäppte en bild så det får duga.





Beger oss ut i den så desperata folkmassan

Usch, bara tanken att man ska ut i affärerna idag får mig att vilja stanna hemma. Det är ju nu alla är som tokigast och knör sig fram och är så desperata efter att hitta de sista julklapparna. Synd att jag inte haft tid tidigare att bege mig ut och fixat detta, vet ju trots allt vad det är jag ska ha. Men, nu får jag vara en av dom.




Time can't be bought..

Kom precis ut ur duschen, tankarna snurrar just nu runt resor inför sommaren. En eller två resor kommer det att bli men vart och när är väl inte riktigt säkert. Vi får helt enkelt se :) Ska bli skönt att få fixat sista julklappen imorgon, ska åka ut med en vän hyffsat tidigt. Nu vill jag bara ha julafton för jag är nyfiken på vad älsk har köpt till mig?! :D ♥


Håll hårt i din goda vän



Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar. Det visar sig snart, att det rötnaste hjärta har ett helt annat skal.

Nikon D3100



Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om min kamerautrustning, som för tillfället inte är sådär värst stor men självklart kommer den att växa allt eftersom. Som jag sagt flera gånger så använder jag mig utav Nikon D3100, jag är helt och hållet nybörjare med systemkameran och håller på att bekanta mig med den. Jag personligen tycker att Nikon D3100 är väldigt lätt att hantera, man har ett bra krepp om kameran och den innehåller en bra och lätthanterlig guide. Den är väldigt lätt så den är inte jobbig att hålla med en hand vilket kan underlätta ibland. Mycket mer än så har jag inte hunnit lära känna min Nikon hittills.




Objektiv:
AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G
Det är för tillfället det enda objektivet jag har, en bättre recension av detta objektivet får komma så småningom då jag inte hunnit med att utforska det så mycket som jag velat.




Kenko PRO1 UV-filter 52mm
Det används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning), vilket ger renare färger på fotot och tar bort dis-effekten som kan upplevas vid landskapsfotografering. Jag har inte testat att fotografera utan detta filter ännu men har tänkt att göra det och jämnföra resultaten sedan.




Diffusor för inbyggd blixt.
Har tre olika färger men använder nästan bara den vita, för att dämpa det starka, kalla ljuset som en blixt kan skapa. Den orangea kan användas för att skapa ett varmare ljus i bilden och den blå för att skapa ett kallare ljus i bilden.

Lösenordsskyddad blogg?

Nu har jag haft lite problem med att bloggen blivit lösenordsskyddad utan att jag satt dit det, och undrar om ni också har problem med det när ni kommer in på min blogg? Har grejat lite och nu kommer jag in utan det problemet men jag skulle vilja att ni sa till om det skulle komma upp för er, så får jag ta ytterligare en titt på det!

Skulle vilja skriva ett lång blogginlägg om tankar som irriterar mig, men jag vet att det inte löser någonting :) Önska bara att en del kunde tänka ett steg längre innan dom lägger allting på en annan. Men antar att vi människor fungerar olika, så kommer det ju alltid att vara. Men att tänka ett steg längre först hade ju inte skadat för någon! :) Nu har jag krypit ner i en mysoutfit och ska slå mig ner i soffan och vänta på min älsk som kommer hem vilken sekund som helst! Och ett svullet öga har jag till på köpet, jippi ;)

 


Och så var vi där och rörde igen..

Jag antar att det kommer ske förändringar till och från med min bloggdesign, men just nu känns de okej som det är även om jag ännu inte är nöjd. Fast det lär jag väl aldrig bli ;) Men jag kommer att ändra på den när jag fått till bilder som jag vill ha dom med kameran men när det blir får vi se. Får se om jag tar tag i kameran imorgon och går loss lite med den.

Alltså älsk har redan köpt min julklapp som jag fick tidigt för sisådär 2500:- och då tänkte jag att jag skulle köpa någonting för ungefär samma summa, vilket jag redan har listat ut vad. Men så kom han hem igår kväll från jobbet och hade vart på stan en sväng innan han började jobba. & tror ni inte han har köpt två julklappar till, till mig?! ;O Vad får jag ju inte veta såklart, han skickade hem ena julklappen med sin jobbarkompis och den andra ska han köpa på torsdag. Galna människa! Och med tanke på att han ska köpa den andra på torsdag, löning, så tror jag inte att de är någonting jättebilligt :/ Stolle ♥


Söker inspiration..

Har suttiit och kikat runt lite för att finna inspiration och tips för att utveckla mina kunskaper med kameran. Det finns så mycket som inspirerar mig och har ett enormt sug efter att gå ut med kameran och fota en hel dag. Men när det är så kyligt ute som det är så blir det aningen svårt och tålamodet brister snabbt när händerna håller på att förfrysa ;D Ska få köpt lite tillbehör till kameran också bland annat ett telezoomobjektiv sen ska jag väl även se till att få köpt ett stativ, fjärrutlösare och en reflexskärm och lite annat där till. Men det är sånt som kommer allt eftersom :)

Herregud, detta inlägget har tagit mig ca en timma att skriva. Sjukt, bara för att jag sitter och pysslar med massa annat samtidigt och det kliar i fingrarna efter att köpa & köpa :D Men man får inte vara för ivrig! Ska nog lägga mig framför tvn en stund, så kommer älsk hem snart. Då ska vi äta gott :)

Älskade lilla Lex ♥


Feathers ..

Jag vet att jag lovade bilder från våran fotodag och även gårdagen men blev inte så värst mycket taget eftersom det var så fruktansvärt kallt. Men har suttit och lekt lite med kameran och photoshop precis. Testat att redigera bilder osv så det blir bättre ljus och färger och allt vad man nu kan få för sig att göra. Tänkte ge er en före och efter bild på en redigering jag gjorde.



Före redigering, har inte gjort någonting annat än att satt dit min stämpel.


Här har jag lagt till en vinjettering, höjt kontrasten och dragit ner på "vibrance".


Without you!




Ändrade planer..

Blir inga naglar gjorda idag utav lite olika anledningar så det får bli en annan dag :) Istället tar jag och syster en liten lekdag med våra kameror, det är ju nästan ännu roligare för er då ni får se massa bilder sen. Ja visserligen kanske inte bilder intresserar er alla men vad är en blogg utan bilder? ;P Jag tycker det är roligt att se bilder i andras bloggar och älskar själv att fota så just därför passar det bra i min blogg :) & då hoppas jag på att det fortsätter vara uppehåll ute så det inte börjar regna, roligast är ju att ta bilder ute! Ja, det återstår att se hur det blir senare.

Godmorgon..

Vaknade dock för ca 1,5 timma sedan, har tagit en dusch och ska snart ut på en promenad med min älskade Buddah! Sen är det bara att invänta syrran så ska vi åka en sväng innan det är dags att göra naglarna :) Ändrade om lite i designen igår men är ändå inte nöjd, det är tillfälligt precis som alla andra gånger men jag har inte riktigt några klara idéer för min design så det får gå så länge. Har inte så mycket att dela med mig av för tillfället, men det kommer mer senare! :)


Inspiration





Dessa är två av de bloggar jag inte kan sluta kika in på, vilken inspiration. Vill bara ta med mig kameran vart jag än går och fota så mycket jag bara kan. Om de bara kunde sluta regna nätt och jämt :) Det går att klicka på bilderna för att komma till bloggarna. Imorgon ska jag göra naglar på min syster och jag ska försöka ta lite bilder så ni får se resultat :)


Friday - Free day..

En riktig vilodag har jag tagit mig idag. Var en sväng på stan tidigare med älsk. Måste iväg någon dag snart och fixa hans julklapp också :) Sen är jag klar med julklappar till hela min familj och även till Matthias familj. Skönt! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla färdigt på Greys!
 


words..

Jag vet, har vart jätte dålig på att uppdatera. Man har helt enkelt sådana dagar, blir så när jag jobbar mycket och inte har orken att sitta vid datorn någonting när jag väl är hemma sen.. sen har man ju inte bara jobb som tar upp ens dagar :) Nu ska jag dock njuta av lite ledighet igen, imorgon ska jag bara ta de lugnt. Älsk ville laga någon god mat och dricka lite vin så antar att de blir något sådant imorgon eftermiddag :) Jag uppskattar verkligen att han hittar på saker och anstränger sig såsom han faktiskt gör, fina människa! Idag är en sådan dag som jag är helt slut på energi, älsk erbjöd sig då att ta ut Buddah själv istället.. alltså bara så små saker är så otroligt uppskattat i sådana här situationer. Annars brukar vi alltid gå ut på promenaderna tillsammans :)

Som ni märkt så bloggar jag ganska mycket om vänner och andra nära och kära, varför? Jag har märkt hur mycket jag har börjat uppskatta de riktiga vänner jag har, hur jag uppskattar saker människor gör för mig osv. Jag är så tacksam över allt det, känner mig otroligt lycklig över att jag har allt detta :) Det bara blir så att jag skriver mycket om det som mina känslor involverar i! Jag slutar inte bry mig om någon förän personen i fråga själv inte visar något intresse i att bry sig, men visar en vän hur mycket man betyder och bryr sig så finns de inga ord för hur tacksam jag är och därför försöker jag ge minst lika mycket tillbaka :)

Vet inte riktigt varför jag skriver detta egentligen :P Kanske bara vill klargöra varför jag skriver sådär mycket om de som ligger mig närmast hjärtat?! Det finns ett samvete där inne i mig som berättar för mig hur fel det gick förr, ett dåligt samvete för att jag inte var den människa som är jag, för att jag inte kunde visa helhjärtat hur mycket jag uppskattat allt de gjort för mig. Kan rabbla så mycket! Och jag säger till mig själv varje dag, aldrig igen ska det få gå så långt, aldrig mer ska jag tappa bort mig själv och aldrig mer ska jag låta någon annan sortera ut mina vänner, älskade ni! Det ska ni veta :) ♥




En trött tjej..

Det kan man lugnt säga, har varit på jobbet från 11-21 idag. Först möte och sen en kvällstur, nu får det vara nog med hundratiotusentals olika möten och ståhej. Jag vill inte bo på jobbet! En sak att man trivs att jobba där men det betyder inte att man vill bo där :P Klagodag? Har jag helt rätt till men jag tänker inte vara bitter ;) Så nog om det. Mycket mer än så har jag inte att dela med mig utav av dagens händelser. Ska låta dessa två kommande dagar gå med en rusande fart så jag får vara ledig och syssla med en massa roliga saker ;D Det ser jag fram emot, en systerhelg. Hoppas äldsta systern kan följa med också. Också våra gubbar, dom ska självklart med! :D Nej om man skulle ta och sova? Upp och jobba imorgon också..


Lil' Wayne - How to love


Tyst och ensamt ?!

Är hemma ensam utan både hund och gubbe, båda två gick över till grannen en sväng. Kul för Buddah att få leka av sig lite med London, som är en shetland sheepdog.. man kan väl kalla det "dvärg collie" också men de heter det ju egentligen inte. Men en collie i miniformat är det ju ;) Kan ni tänka er lilla London ha dragkamp med Buddah? Det hade dom här förut och Buddah blev ganska chockad över att London inte var lika stark så han bara stannade upp och höll i leksaken medans London drog, såg väldigt roligt ut :D Han såg så frågande på henne, haha.

Undrar varför jag alltid får för mig att jag måste vara så tyst de bara går när jag är ensam hemma? Som att ingen ska höra mig? Haha, jag är wierd. Men skriver så försiktigt på tangenterna för att de inte ska låta så mycket. Kan komma på mig själv att i stort sett trippa fram på tårna för att inte föra något väsen! Varför? Det är dock bara när mörkret fallit ute men ändå?! Konstig, hon den där Emely ;) Jaja, ska slänga någonting i magen och vänta på mina två älsk's som förmodligen kommer när som helst! Ciaao ♥

Föresten så är ni förjävla dåliga på att kommentera med tanke på hur många ni är, bara så ni vet ;)


Ny vecka och nya krafter?

Mina tre lediga dagar har gått så himla fort, hade behövt en veckas ledighet. Men då är det väl tur att jag har fredag, lördag och söndag ledigt nu i veckan. Fredag kommer bli en riktigt slapp dag utan några som helst måsten :) Lördag kommer min kära syster hit så ska jag fixa naglarna på henne och på söndag blir det Jul på liseberg med nära och kära. Då hoppas vi på lite snö åtminstonde :) Det blev inte så mycket bilder igår, vi hade mer fullt upp att kolla på massa gamla bilder. Fick oss många goa skratt, haha! Ibland glömmer man bort vad man har gjort genom åren ;D Det är roligt att någon använde sig av en vanlig kamera och inte digital på den tiden, för alla bilder jag hade är nog i stort sett borta från förr, väldigt tråkigt. Men ska se om jag inte kan ta och låna Sandras foton och scanna in samt skriva ut som foton för det är så himla roligt att ha! :) Ska nog försöka vandra iväg till affären här snart, köpa lite gott och nödvändigt :)




Bildbomb..

Tänkte slänga upp en bildbomb från gårdagen, finns dock inte så många bilder på mig. Jag ansvarade mest för kameran och när någon annan väl hade den så blev fotona suddiga pga att dom inte förstod sig på kameran ;D Men lite finns det allt. Tack för en super trevlig kväll tjejer!!


Två fina flickor :)


Glada flickor, Sandra, Lovisa och Rebecka!






Haha, varför är alltid dom där bilderna framme tänker ni? Det är en kortlek.


Jag och Jenny fick ett bryt precis när bilden skulle tas, snyggt!

Nu är det dags för en dusch och sedan tar jag med mig hunden och går hem till Sandra och umgås lite mer med tjejerna! Kameran får åka med även idag :)


Redo för en kväll med tjejerna..

Nu är jag redo för mina galningar :) Blir lite vin och spel, utgång för dom andra men jag tar det lugnt med tanke på att jag faktiskt behöver det :) Det är ju av den anledningen jag tog semester, inte för att gå ut och köra slut på de sista krafterna jag har! Men en kväll med vin och trevligt sällskap kan aldrig skada. Nu väntar jag bara in söta Penny sen går vi över till min kära granne, systemkameran följer med såklart. Jag lovar lite bilder senare eller imorgon, troligtvis blir det imorgon ;P Men lite egopics får ni här, inte dom bästa men de duger!






Seeemester :))

Äntligen! Inväntar min fina Berkeley, börjar dagen med lite shopping och sedan ikväll blir det att umgås med tjejerna ännu mera :) Sitter och dricker kaffe, fy mig.. men det känns som om magkatarren har gett med sig så då unnar jag mig lite. Dumt att tänka så, då är det väl snabbt tillbaka om jag sitter och trycker i mig en massa kaffe :P Så det är nog den enda kopp kaffe jag dricker idag! Ska ta morgonrundan med hunden och andas in lite frisk luft snart. Har inte så mycket att dela med mig av just nu men senare ikväll åker systemkameran med över till min kära granne och vän så bilder lär det nog dyka upp senare eller imorgon :) Ciao!


Talk that talk ...

Vad hände med snöstormen? Regnet bara öser ner istället. Vi får väl se om de fryser på lite och börjar snöa senare ikväll, på ett sätt vill jag det men samtidigt skulle de bli så förbannat halt om de frös på när de är så blött ute. Livsfarligt! Men man kan inte få allt man vill ha ;) Så är det bara! Ska snart ut i regnet med hunden innan jag åker iväg till jobbet igen, sedan börjar äntligen min ledighet och ser fram emot en helg med mys och skratt med fina vänner :)


Your past ..




Istället för att se tillbaka på allt dåligt som en gång hänt, så se bara framåt. Man tjänar absolut ingenting på att bara gå och älta saker fram och tillbaka och fundera på vad man kunde gjort bättre. Jag ser aldrig tillbaka på dåliga saker längre, utan väljer att bara minnas de bra och fina sakerna! :) Man får inte ut någonting utav att vara bitter - tvärtom! Tänk på det ;)


Snöstorm..

Ja, det ska de tydligen bli. Just nu är de snöregnstorm typ, hoppas de går över till bara snö :) Kom precis hem från jobbet och väntar på att älsk ska komma hem också. Idag har Buddah haft hundvakt av min fina vän så han har vart överlycklig :) Det har vart en lång dag på jobbet idag och jag är sjukt trött, jobbade 12.3o - 21.3o men imorgon gör jag ytterligare en kvällstur och sen är jag treledig, underbart :) Treledig - ledig tre dagar alltså. Man har som längst tre dagar ledigt på raken och det händer inte ofta så det ska bli riktigt skönt!

Funderade på om man skulle åka till Lotta på Liseberg på söndag när Chris Medina kommer dit, men ska ju dit helgen därpå också. Får bli en funderare men hade vart roligt att åka dit då också med tjejerna och älsk! :) Får helt enkelt se hur vädret är osv. Magen ropar på mat så ska slänga i mig något gott!


Home alone..

Älsk är över hos grannen och kollar på fotboll :) Jag är hemma och tar det lugnt. Fått magkatarr igen och jag avskyr det, mycket värre denna gången. Att jag inte insåg att jag behövde ta det lugnare med jobb innan! Vaknar ju till och med på nätterna av att det gör ont och de är ju inte som att vanliga värktabletter hjälper mot det, nej. Blir inget kaffe för mig mera och måste sluta stressa samt äta rätt. Det är sjukt hur ont sånt kan göra ju, förra gången var jag mer illamående och kunde inte äta men nu gör det mer ont men självklart mår man illa och äter mindre också..

Ångrar att jag någonsin jobbade på Mc Donald's, en del tror att det är så himla lätt att jobba på ett sånt ställe och att de inte kan vara så jätte jobbigt. Aldrig mer säger jag bara, jag har varit jäkligt stresstålig men nu är jag bara stresskadad pga det. Helt fel att säga att folk som jobbat på sådana ställen är stresståliga, seriöst. Hur mycket stress tror ni att kroppen klarar av? På Mc Donald's är det så mycket mer stress än vad många tror.

Nu klarar jag inte ens av att ha en liten hund som skakar lite i mitt knä eller att min egen hund går runt och gnyr. Jag klarar inte av när människor sitter och skakar på ena benet och jag klarar inte av att höra någon annans hjärtslag. DET blir jag stressad av, normalt? Njae! Innan klarade jag hur mycket som helst men det gör man bara till en viss gräns. Nu är det jag som ska ta det lugnt iallafall, två dagar kvar på jobbet och sen är de avslappning som gäller. Men måste även försöka ta det lugnt på jobbet vilket är väldigt svårt just nu. Nu ska jag sätta mig och mysa med min andra älskling som ligger på soffan, fina vän - fina hund!
Min ögonsten!

Promenerar hem..

Älskar att promenera hem i sol, snö och kyla. Hur vackert är det inte?! Underbart. Sommaren slår allt men detta är en sak för sig :)

 


Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på att åka till jobbet, kroppen är helt slut men nu har jag tre dagar kvar med jobb innan jag går på två dagars välförtjänt semester :) Då ska jag ta det lugnt och umgås med de allra käraste vänner. Inatt har det snöat lite till, men jag är inte helt nöjd än.. mer får det allt komma ;D Men man ska väl inte vara för ivrig. Känns så skönt att ha två lediga helger att se fram emot, som jag bara ska ta det lugnt på. Visserligen har jag saker planerade också, som denna helgen med mina fina vänner och nästa helg åker vi till Göteborg för Jul på liseberg med syster och hennes gubbe och även kanske min andra syster och gubbe :) Så det blir mysigt! Helgen därpå är det julafton, svårt att förstå. Då jobbar jag dock men det är helt okej, jag jobbar 7-16 på julafton så kommer älsk och hämtar mig så sticker vi iväg till min familj och firar jul :) ♥ Men nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka. Ni får en fin och tokig bild på min kära Buddah!


Snö och mys!

Snön har äntligen kommit. Den är så otroligt välkommen! :) Julkänslan ökade grymt mycket, tänk vad snö kan göra! Har vart dålig på att uppdatera, har haft mycket att göra och har min enda lediga dag idag så ska ta vara på den. Men nät jag får mer tid så kommer de öka med inlägg och bilder här i bloggen :) Det lovar jag. Nu ska jag lägga mobilen åt sidan och se vad man kan hitta på för mat idag! :)


Vilket väder..

Regnet verkligen öser ner, tråkigt! Kom precis hem från jobbet och ska vara hemma en stund men sen ska jag tillbaka till jobbet för en kvällstur. Det är verkligen tomt att komma hem till en lägenhet utan hund, han fick följa med älsk till jobbet eftersom jag jobbar hela dagen idag och älsk jobbar 8-21. Inte snällt att låta Buddah vara ensam så otroligt länge ju! Längtar till nästa helg, får då kommer mitt lilla troll Berkeley upp och hälsar på :) Då ska vi ha lussebak och massa mys med tjejerna! :D Ne du ska jag nog ta och lägga mig och vila en sväng innan jag ska iväg och jobba igen.


Min fina vän Berkeley!


Kyla och sol ..

Det gillar jag, när de är sådär friskt kallt ute och solen skiner! Hade velat gå ut och fota lite idag men är så grymt trött så det får bli en annan gång. Skulle ut med kollegorna idag också men jag känner att jag måste vila, jag måste verkligen det. Fick veta idag också att jag kommer få ytterligare ett ansvar på mig nu när jag går upp på 100 procentigt schema, att beställa en jäkla massa varor som absolut inte får ta slut. Jobbar man med människor så är de också viktigt att ha saker tillgängligt hela tiden. Känner att de var det sista jag behövde, mer får de absolut inte bli! Måste prata med min samordnare om att få bli ledig nästa helg, orkar inte jobba så många helger på raken med knappt någon ledighet alls om veckodagarna!

Tur att det är fint väder idag så man håller sig vaken, annars hade jag nog deckat för längesedan. Jo jag köpte ju Chi san för att jag skulle bli piggare, men jag klarar fasen inte av att dricka den. Smakar ju som en äcklig jäkla shott som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men jag dricker ju inte sprit, avskyr det. Dricker jag så är det öl, vin eller cider. & att de då smakar som en shott underlättar ju verkligen inte ;D Så jag avstår hellre. Jag har ju tyckt länge nu att de vart konstigt att jag är så trött hela tiden, men egentligen så är de ju inte det med tanke på hur mycket jag jobbar just nu. Jag har liksom vart ledig två dagar på två veckor och min kropp klarar inte hur mycket som helst. Men nu ska jag jobba på fram till februari sen måste jag ta det lite lugnare känner jag. Ja men nu ska jag ta min sega hjärna och se ifall jag kan fundera ut någon mat vi ska äta idag.. skriver nog inte så mycket mer idag men man vet aldrig :)


Förändringar..

Som ni ser har jag gjort ett par förändringar i designen, men den är långt ifrån klar och långt ifrån hur jag vill ha den. Men kände att jag var i stort behov av att få bort den mörka headern som jag hade, blev så himla grått och mörkt alltihop. Så det återstår att se när jag har tid för att sätta mig och fixa resten :) Men såhär får det se ut tills dess. I brist på andra bilder för tillfället får ni en på fina och trötta Buddah som har lite problem med ögonen. Min sötnos!


Plans for the future..


Rihanna - Farewell

Smider några planer för framtiden, planer med fina vänner. Vi tänkte bland annat att vi skulle försöka få ett datum som passar alla , nu till våren och åka på en weekend till fina Rom. En resa för oss tjejer :) Återstår att se om vi får till ett datum som passar alla fyra! Sen även lite andra resor men till att börja med så kör vi på Rom, med tanke på att jag även ska iväg med min familj och älsk till sommaren då mamma fyller :) Men förhoppningsvis blir det en resa med tjejerna till värme och hav i två veckor också till sommaren. Men allt hänger på ledighet och dyligt. Men älskar att ha planer och att planera, ha saker att se fram emot! Det måste man ha, anser jag :)

Sen även om allt kanske inte skulle bli som planerat så kan man alltid ta det senare. Men Rom ska vi nog se till att få besökt :) Man lever bara en gång och tycker att man ska resa och greja så mycket man bara kan medans man har möjligheten! Sådant kan komma att ändras så plötsligt :) Men tror nog att jag ska slänga hunden i duschen nu, tassarna börjat jävlas lite på honom igen så dags att köra på schamponering varannan dag på tassarna igen och hoppas på att vi slipper veterinärsbesök återigen :P

Later ♥


Första utmaningen: Vatten!

Har passat på att leka lite med kameran nu när jag har en ledig dag för mig själv.
Så tog mig ann vatten som första utmaningen! :) Vilket kändes som en bra ide, bilderna blev bra men jag vet att de går att göra så mycket bättre. Man ska lära sig så mycket, vinklar, ljus och dyligt!
Men det är riktigt roligt, längtar tills snön kommer så ska jag ge mig på det också. Här får ni lite resultat! Själv gillar jag de två sista bilderna bäst. Säg gärna vad ni tycker, sen vill jag gärna ha tips på hur man kan göra det ännu bättre :)