Helgen

Jag har skippat uppdaterandet ett tag, har haft ganska fullt upp :) Har haft en jätte trevlig helg med fina vänner, nära och kära. I fredags var vi ute en sväng på Butlers, blev en total grym kväll med bara lite dricka :) Dagen där på kom fina vänner över på spel och skratt och i söndags var vi hos Matthias bror med familj, vi bjöd med min syster med familj och där blev det god mat och en jätte trevlig dag :)


Går inte att kommentera mobilinlägg!

Av någon anledning går de inte att kommentera inlägg som är gjorda via mobilen! Det har tidigare gått och som ni kanske redan visste uppdaterar jag just nu bara via mobilen. Vill ni kommentera så gå en aning bakåt i tiden, inte så värst långt, och kommentera via ett annat inlägg :) Antar att det är blogg.se som krånglar, as usual ;) Godnatt!


Att komma dit man vill är inte alltid lätt

Men vem säger att det blir enklare av att ge upp? Jag har lärt mig att inte tappa hoppet, att hålla det uppe och kämpa in i det sista! Jag har sett folk ge upp, misslyckas. Jag har själv vart nära att ge upp en del saker i mitt liv, en del saker har jag misslyckats med! Men det finns absolut ingen anledning att gräva ner sig, att tycka synd om sig själv. Upp med hakan, detta är livet och de är vad vi får. Kör racet och lev varje dag som om det vore den sista, sitt inte där och var bitter över vad som kunde gjorts annorlunda! Nu är det såhär och då gör man de allra bästa av det ;)

Jag har kommit så jäkla långt, med mig själv. Jag har det senaste året inte låtit någon påverka mina val och jag kommer alltid gå den väg jag vill! Jag har blivit så sjukt stark och självsäker, jag har nog aldrig vart på den nivån jag är nu :) Jag har vuxit så himla mycket och jag har kommit mer än halvvägs mot de mål jag har i livet!

Jag har världens bästa fästman, min älskade hund och våra gemensamma mål är inte jätte långt borta! Framtiden ser ljus ut men självklart kommer de komma en del hinder på en del ställen, livet är inte en dans på rosor men det är bara att riva alla hinder och kämpa på som om man aldrig gjort annat :) Jag är lycklig, stolt över mig själv och otroligt nöjd med livet!


A day off

Min lediga dag denna veckan, har vart ett par timmar hos Matthias bror J och hans fruga L + barnen. Åt mat, drack kaffe och tjötade :)

Jag är lite nervös och pirrig, önska det kunde vara den 29:e och att det går den vägen jag så gärna vill :) Försöker att inte hoppas på för mycket, men man kan ju inte låta bli att hålla tummarna. Det hade ju vart helt underbart om de gick vägen :)

På fredag ska jag umgås med mina så fina vänner, berkeley kommer upp så jag, hon och Sandra ska ut och äta gott och ta något glas :) Hade vart roligt om Beus med kunde men en annan gång, simma nästa vecka Bea? ;)


Oh lord..

Vad trött jag är! :) kom precis hem från jobbet. Är kyligt och mysigt ute så tog en promenad hem i det fina vädret. Väntar på att maten ska bli klar sen ska jag nog vila lite. När jag är såhär trött och jobbar hela tiden blir de inte så roliga inlägg :P


Ring dagtid, tack!

Uppskattar inga samtal mitt i natten om det inte är något som är viktigt! Speciellt inte när man ska upp klockan fem på morgonen. Att ringa flera samtal för att ingen inte svarar? Förmodligen sover man, eller?! Vem det nu än var, ring dagtid för en del jobbar faktiskt helg också.. Det enda jag hörde var att de var två killar, sen klicka jag eftersom jag ville sova! Nu ska jag äta sen blir det att sticka till jobbet :) Godmorgon förresten!

(Bilden, as tråkigt utan gardiner men byggkillarna uppskattar dom inte när dom ska pyssla där :P )


Internet suger

Har inget internet just nu, eller har ju inte haft på ett par dagar. Bra fråga varför men det händer ibland :P Klagar inte dock men tänk vad mycket man inser att man behöver internet, allt finns där och mycket går endast att sköta genom nätet. Jaja :)

Kom hem från jobbet nyss och väntar på älsk, ska stoppa lite i magen och kolla på film. Upp tidigt och jobba imorgon :)


Nighty

Snart dags att lägga sig på sängen känner jag, har ju vart uppe sen fem imorse. Simmade en kilometer idag, nästa gång får det nog bli två :) Imorgon kör jag nog på att träna mage, lår och rumpa. Träningsvärk ska man ha! ;P

Ligger på soffan och har precis kollat färdigt på Dragonfly, den var faktiskt bra :) Men ska väl ta och borsta gaddarna nu och sen ropar sängen högt på mig!


Haha

Fick precis sms av älsk som precis gick över till grannen. Haha, var bara tvungen! Jag menar, risken finns ju! ;D


Hård dag med jobb och möte

Idag är jag trött, otroligt trött! Har min enda lediga dag imorgon men kommer säkert få gå upp vid sju ändå eftersom byggkillarna ska komma in och greja. Segt men får väl vila efteråt :) Ska snart sticka iväg och simma med Bea och göra slut på de sista krafterna i kroppen. Då kan man ju inte annat än att somna gott ikväll ;P Imorgon ska jag sätta mig ner och skriva ett dokument, säger inte vad än utan hoppas de går som jag vill så får vi helt enkelt se sen ;D Nu ska jag resa arslet från soffan och packa ner badkläderna! :)


Analipsi - Kreta

Resan är bokad, helt jäkla underbart! 15 - 22 aug blir vi där, åtta dagar i sol och värme. Hälsa på farfar och bara ha det underbart! Hundvakt är förmodligen också redan fixad så det kan inte kännas mycket bättre just nu :) Har en sak till som jag vill ska gå vägen men det återstår att se :D


Secret

Haha, så härligt att alla tyckte de var så kul. Sandra speciellt som blev så otroligt glad, söta du :D Känns hur bra som helst!!


Segare än kola!

Idag är man sådär galet seg, hade en jätte trevlig kväll igår med fina människor :) Tack Bea, Puh, Markus, Kristina, Sandra och älsk för en sjukt rolig utekväll :) De är så härliga människor, en humor som måste älskas. Ovanlig och för andra säkerligen väldigt konstig och galen humor, men jag trivs som fisken i vattnet med dessa människor :) Var hemma vid 03.30 inatt, jag diskade och gjorde i ordning lite innan det blev sängen! Vaknade runt 10-tiden pigg som en mört, de är först nu tröttheten börjar smyga sig fram och man känner att de inte blev så många timmars sömn :) Vid 15 åkte jag till min syster på lite fika och firande, trevligt! Jag har lite idéer och saker på gång, hoppas bara att de går vägen! ;P Och imorgon kommer vår lilla hemlighet, får se om jag avslöjar de imorgon eller på tisdag :P Nu ska jag kolla klart på Det okända.. Ciao!!


Im ready

Nu kan folket börja droppa in när som helst :) Hinner inte skriva så mycket men såhär blev outfit'en.. Glömde totalt att alla mina svarta bh's har gått sönder och inte existerar mera, så får köra utan eftersom ryggen är bar på klänningen :)


Fullt upp en dag som denna

Har hunnit duscha och fixa till mina ögonbryn som jag så fint hade samlat på :P Nu hinner jag inte göra så mycket mer än så innan Sandra kommer, ska sminka henne innan hon sticker iväg till Uddevalla före oss andra :) Har beslutsångest över kläder för ikväll, men de blir nog en svart klänning och high heels. För mig blir de inte jätte mycket dricka ikväll för ska ju orka hem till min syster imorgon på födelsedags fika :) Hur som, systemkameran är laddad och lär få vara med här hemma ikväll ;) Ciao!


Clean

Har fått lite mer ordning här hemma nu, brukar inte vara stökigt alls här men hårigt blir det lätt med en staffe i hemmet ;D haha! Så fick dammsugit, dammat och tvättat lite speglar. Brydde mig inte om att tvätta golven eftersom de gubbar som springer precis utanför fönstren var dag snart ska ta och byta ut alla våra fönster, då lär de bli skitigt så lika bra att avvakta med det :) Nu tänkte jag att jag skulle ta och träna så får vi se vad kvällen bjuder på där efter :)


En dag med nödvändigheter

Träningsvärk i mage och armar, då är allt som det ska :) Nu ska jag ta tag i dagen och göra lite nytta, ska städa lite eftersom det kommer en drös med människor hit imorgon :) Jag ska stå för förfesten innan vi sticker vidare ut i Uddevalla, blir en liten "avskeds fest" för min fina vän Sandra som sticker till Philly och där efter flyttar till Norge. Kommer sakna att ha henne som granne, men blir väl att åka och hälsa på henne då och då såklart :) Ja, men som sagt.. Lite nytta ska göras ;) Ciao!


Work iiit!

Tog en timmas komp idag, men tänkte ändå att jag skulle göra lite nytta. Så börjar med lite hårdträning och sen får vi väl se vad som sker! Äta och kanske ta ett bad? Dusch blir det oavsett. Sen funderar jag på att vila mig en stund. Är ju helt slut redan och då har jag inte ens tränat än.. Hm?! ;P Men känns som ett ganska meningslöst inlägg så jag avslutar här tror jag :)


Lets do it again..


Älskar att låta kroppen slita

Kom precis hem från simningen med fina Bea och Sandra, alldeles mör i kroppen efter att ha gått långa promenader samt simmat men det är precis så det ska kännas, underbart :) Nu när man kommit igång med simningen så är det bara gymmandet kvar, vilket också kommer snart och då ska jag köra på som aldrig förr. Älskar att man har lätt för att bygga muskler på kroppen, nu är det bara att tuta och köra :) Lagom till sommaren ska kroppen vara i bättre form än någonsin, det har jag lovat mig själv ;D Nu ska jag äta lite och sedan mysa ner framför tvn. [Uppdaterade med detta inlägg kl 22.oo, men blogg.se krånglar som vanligt så inlägget lär väl inte komma upp då de ska]

 


Sju fina månader

Kan inte fatta att de gått sju månader med älsk för några dagar sedan, tiden har gått sjukt fort och vi har de så underbart bra :) Jag är så himla nöjd med hur livet är just nu och jag har absolut ingenting att klaga över. Började dagen men en lång promenad ut till knorren med älsk och Buddah. Nu ska jag snart packa väskan och vänta på fina vänner för att sticka iväg och simma och efteråt relaxa en aning :) Fint!


Behöver röra på mig ...

Nu de senaste dagarna har jag vart så otroligt trött, det är visserligen inte konstigt med tanke på att jag jobbar konstant. Men jag känner att jag måste få tid att gå till gymmet snart, har ju inte så mycket tid över på dagarna men snart så :) Ska iallafall se till så jag kommer iväg och simmar nästa vecka igen så jag får en liten dos med energi! Känns som man borde vara tröttare när man tränar för att man gör av med energi men jag blir så sjukt mycket piggare och gladare :)

Ska nog ta och tappa upp ett bad och lägga mig där i en stund. Får se om jag har lite ork till övers sen isåfall lägger jag nog upp lite bilder från julafton :) Möjligtvis från nyår också men då ska jag bara ladda ner ett program som tar formatet RAW eftersom jag valde att fota i det och inte i vanligt format som JPG.


Godmorgon

Har vart dålig på att uppdatera, men de är fullt upp med jobb och andra saker så de blir lite ont om inlägg ibland. Ska försöka se till att uppdatera lite mer senare idag när jag kommit hem från jobbet :) Har inte sådär jätte mycket att säga såhär på morgonkvisten, lite tråkigt kanske ;D

Hemskt tråkigt inlägg detta, men kände bara för att skriva en sväng :) Får se om jag har något roligare på hjärtat senare men har ju en del bilder som jag inte slängt upp så de kan ju vara ett alternativ ;D Ska försöka ladda upp bilderna från julafton på FB också så syrran blir nöjd ;P haha.. nog, nu ska jag fixa det sista innan jag sticker till jobbet. Ciao!

Rör på dököttet

Var iväg till syster och hennes lilla familj förut, tjöta och lekte med fina Lex. Nu har jag precis slängt i mig mat och smälter den lite, ska iväg och simma med fina vänner om en stund. Ska bli riktigt skönt!


Update ...

Fick avsluta inlägget hastigt förut då jag vart tvungen att sticka iväg :) Nu har vi iallafall vart iväg och simmat många längder, efteråt blev de lite relax med bubbelpool och bastu och en massa tjejsnack :) Ska nog se till att simma nästa vecka också pratade vi på, man blir sådär härligt trött efteråt! Ska ta mig till gymmet också när jag har tid till övers :)

Haha, det är så många som är så nyfikna över min och älsk's hemlis. Tålamod säger jag bara ;D Det kommer, många har försökt klämma det ur mig och en del har gissat på vissa saker. Har ni rätt eller fel? Ja det får vi helt enkelt se :) Tänkte lägga upp en bild från tidigare idag men blogg.se är så segt just nu så det får bli imorgon eller något :) Godnatt

Godnatt mina vänner

Jag är inte ens trött, men det är dags att sluta mina blå och försöka kalla på John blund för tidigt imorgon väntar jobb. Angående inlägget nedanför här, ni kan inte ringa och försöka få det ur mig ;P Ni får vänta två veckor sen lovar jag att ni kommer få veta :)


Something beautiful

Idag har jag och älsk spenderat lite pengar på något så fint! Jag tänker tyvärr inget säga ännu ;) Det kan ni få klura på och undra över. Även familjen får vänta på det :) Men ni får gärna gissa i kommentarfältet ;P


Lugn och mys.

Ligger på soffan här hemma alla tre. Dock är älsk ute och köper lite gott :) Blev en lugn, trevlig nyår för oss hos mina föräldrar. Ingen alkohol för vår del ;D Har bloggat dåligt det sista men det kommer, har bara inte haft tid och idag är jag för trött för att göra något avancerat :) Men vi hörs!