En lugn fredag

Huvudet värker och kroppen har sagt ifrån. Idag skulle jag egentligen ha jobbat men det blev inte så eftersom min kropp inte lyder mig riktigt, yr och jävlig så det var nog dags att ta det lite lugnt. Har ju jobbat på konstant men jag klagar inte ändå :) Mitt hjärta jobbar dock idag så är ensam hemma ett tag, men har ju älskade hunden vid min sida! Nu när jag äntligen har min kamera igen så ska jag bli bättre på att lägga upp bilder, har sagt det tusen gånger, jag vet :P Blir inte så mycket bloggande och inte heller så värst ofta, blir mer när jag har tid och ork till övers vilket inte är så ofta tyvärr :) Men det får helt enkelt duga som det är. Har fått köpt en vinterjacka, två par skor och massa annat.. förberett mig en del för en kall vinter ;) Frösen som jag är. Slänger upp två bilder från idag, tishan är ny.


Livet

Det är helt sjukt vad mina drömmar har börjat leva igen! Allting bara blommar upp och jag vill kämpa för allt jag vill göra och bli. Den där glöden som slockna en gång har åter börjat brinna och aldrig ska jag låta någon släcka den, äntligen känner jag för framtiden :) Bara jag kan bestämma vad jag vill göra. Så har det alltid varit, men varför har man inte alltid förstått att man aldrig ska låta någon påverka en? :P Men, det finns ett men.. man är med om saker just för att förstå och för att mogna, för att tänka annorlunda. Kanske uppskatta saker mer eller kanske för att lära sig att acceptera sig själv. Det finns alltid en mening med det som sker!

Jag styr mitt eget liv, det känns underbart. Det är jag som måste ta tag i saker för att någonting ska ske, det är jag som måste kämpa om jag vill ha en förändring. Jag tar alla beslut själv och gör mina egna val! Det är så mycket jag vill få sagt med att skriva av mig men det kanske inte är sånt som är viktigt för er, men för mig är det så oerhört viktigt. Varför? För att jag har kommit så otroligt långt med mig själv på bara några månader vilket är väldigt skönt. Men de är kanske sånt som inte märks utåt utan mer allting som funnits där inne :) Innan var de en stor röra, jag visste varken ut eller in. Men de är liksom sorterat och städad och allt ser så klart ut, har insett så himla mycket och samtidigt hittat mig själv på vägen :) De senaste månaderna har jag gått igenom en sådan stor förändring och det var precis vad jag behövde. Nu njuter jag bara och vet precis vad jag vill!

Kanske inte är någon som förstår någonting av det jag skriver, men det är inte så viktigt för mig. Känns bara sjukt bra att skriva ut allting, har så mycket positiva känslor inom mig :) Det är inte meningen att livet ska vara lätt - tvärtom, och det är sjukt hur mycket starkare och säkrare man kan bli. Självrespekt och att acceptera sig själv är otroligt viktigt, att aldrig låta sig luras & manipuleras för då kan det vara kört.

....

Slänger upp en bild sedan i somras :) Lyckas ju bara se ut såhär på alla bilder verkar det som.. meeeen, vafan ;P Nu ska jag kolla på Idol & vänta på mitt hjärta.


Soon!

Nu är det minsann inte långt kvar tills konserten i Malmö :)


Solig Fredag

Känns ganska perfekt faktiskt. Har jobbat hela veckan förutom tisdag, lite extra också. Fick ju ta ut lite semester i Tisdags eftersom jag hade en tid hos veterinären i Göteborg, så nu har gubben fått ytterligare 20 dagar med antibiotika samt kortisondroppar till hans öron och sedan ett preparat mot parasiter. Hjälper inte kortisonet och det andra preparatet så ska vi ta lite blodprover på Buddah för att ta reda på vad det kan vara som utvecklar hans hudproblem. Det kommer bli dyrt men det är inga problem, gör allt för lilla ♥:t! Så vi har åter igen ett återbesök den 11:e oktober. De två senaste besöken inklusive mediciner har gått på nästan 4000:- men för en gångs skull känns det så värt, att vara hos en så bra veterinär som verkligen är rak och ärlig, där man kan se gnistan i hans ögon när han får utreda Buddahs hud. Man märker att han verkligen älskar sitt jobb, det är en sådan veterinär man vill gå till! :) Då vet man att man verkligen får den hjälp som krävs. Så kan varmt rekomendera Robert D. Cikota på Västra djursjukhuset i Västra Frölunda i Göteborg! :)


Fullt upp

Enda lediga dagen denna veckan men har ändå fullt upp, men de är bra för så fort jag har en dag utan sysslor blir jag bara uttråkad och rastlös. Måste ha något att göra hela tiden :) Ska iväg till Gräsan idag och hjälpa Bea med att transportera hästen vilket lär ta ett tag. Satt precis och kolla på lite Idol klipp och juryn gillade ju André Zuniga´s tolkning av Oscar Linnros låt Från och med du, visst att han är väldig egen osv, men jag tyckte inte direkt att han gjorde det sådär grymt bra som juryn tyckte. Men när jag kom in på lite andra klipp med honom tyckte jag han var mycket duktigare, han kommer nog gå långt tror jag :)


Regn och rusk

Vart en kort dag på jobbet idag 7-13 och så är jag ledig imorgon. Känns skönt! Enda dagen i veckan som jag inte jobbar, har tagit på mig lite extra arbete under några veckor nu :) Med tanke på att det blir lite veterinärsbesök så behövs de alltid en del extra kirr i kassan och sen är det ju även körkortet som kommer kosta mig lite, för att inte glömma att det snart är jul också och julklappar ska inhandlas ;P Det märks att hösten är på ingång, detta vädret är så typist hösten. Jag hade dock önskat lite kyla och sol istället för regn och rusk om jag ska vara ärlig! Men man kan inte alltid få det man vill ha ;)

I söndags kväll bjöd vi över ett par vänner på middag, och uppskattat var det allt! Såklart när det är hjärtat som lagar maten ;D Så det blev en mysig kväll med middag och efterrätt för fyra framför tv med humor och skratt :) Det är ju inte så ofta man kan pricka in sådant eftersom man jobbar så himla olika, så det var väldigt trevligt får jag säga! Näe, om man kanske ska ta och slå en pling till Djursjukhuset i Malmö och be dom faxa vovvens journal till Västra djursjukhuset så det går att göra en ordentlig utredning på lilla hjärtat :)


Autumn

Är sugen på en sådan där riktig höstpromenad! Ni vet när det är knallgult och rött om träden och höstlöven faller till marken, när luften börjar bli lite sådär kylig och frisk. En stor mysig halsduk och en värmande tjock höstjacka, tillsammans med en vän eller kärleken och för att inte glömma hunden på ett hörn! :) Men får vänta några veckor till men tror det kommer gå ganska snabbt så är kylan snart här. Dags att köpa en vinterjacka också eftersom jag redan fryser när jag går ut ;P Har ju dessutom underbara promenadvägar här i Stavreområdet.