Länkar

Har bara rört runt litegrann på min blogg idag, blev lite nya länkar nedanför headern som ni ser. Det jag ville få fram är de att de inlägg som ligger i kategorierna just nu hör egentligen inte hemma där. Men låter de ligga så! Flyttade lite inlägg medans jag ändå greja, och de kommer bara vara de första inlägget i varje kategori som kommer ligga fel men sedan ska allting stämma när de droppar in mer och mer inlägg så småninom :)

Torsdag

Det händer inte så mycket denna torsdag. Jag njuter av ledigheten innan jobbet kallar imorgon och resterande dagar av kommande helg, på måndag styr vi bilen mot Malmö och de kommer bli en underbar resa med trevligt folk! Synd att vi bara stannar till tisdag men de kommer ju fler gånger också :) Men nu börjar de kännas att de närmar sig, jag har en känsla av att konserten kommer bli grym!!

Jag är inte riktigt nöjd med hur bloggen ser ut för tillfället, kan hända att de blir lite ändringar en dag som denna när jag inte har sådär jätte mycket annat för mig! Då är det ganska skönt att bara sitta i sin egna lilla värld och pilla med sådant som intresserar en :) Vi får väl se vad det resulterar i så småning om.


Bilden är tagen med mobilkamera, filter Antique.


Bloggdesign

Nu när jag ändå har vart hemma sjuk så fick jag lite tid att tanka ner photoshop igen, så passade på att göra en ny design när jag ändå hade lite sug för det. Vet dock inte om jag är direkt nöjd, som vanligt kommer det säkert bli en del ändringar då och då :) Jag gör inte design till andra men kan göra undantag någon enstaka gång, beroende på om jag har inspirationen, lusten och orken till att sitta ner med det! :)

 Kan även tillägga att varken bilden nedan eller headern är redigerade, har endast ändrat kontrastet yterst lite. Bilden är tagen i spegelljus med mobilkameran och använde mig av filtret "Antigue" (gjorde jag inte alls kom jag på, inget filter användes), tro de eller ej :)


Sjukling

Idag är jag en sjukling, vaknade klockan 06 med feberfrossa och ont i hela kroppen så blev inget jobb idag. Helgen var hur lyckad som helst, namngivning och 25års fest i lördags för Lexus och syster Bell :) Men de bästa i helgen var nog att jag fick veta att jag ska bli moster igen, men denna gången min andra syster!! Lycka!! :D Idag nu när jag är sjuk så ska jag passa på att kolla på mina program, de är ju "min dag" på tv :) Jag och älsk säger att de är min dag eftersom jag har saker jag vill se redan från 19 till 22. Syns mycket väl på mina ögon att jag inte är helt 100 idag, mörk runt ögonen och påsar som hänger ner till fötterna, typ ;D  


Söndagsfika

Blev en härlig promenad och söndagsfika på Strandgatan med Sandra min goda vän som jag känt i 15 år, helt galet vad tiden går :) Underbart roliga och härliga minnen har vi pratat idag. ♥




Söndag känns som måndag.

Gosh, jag har nästan svårare att hålla ordning på veckodagarna nu när jag jobbar än när jag inte jobbade. Blir väl så när man jobbar helger också, hade ju vart annorlunda om man bara jobba veckodagar. Ska snart ut på en promenad med Sandra som även var nyfiken på tvrummet nu när vi fått målat och tapetserat det, blev jättebra! :) Men hinner inte uppdatera er med så mycket mer nu, kanske dyker upp ett eller annat inlägg i bloggen senare idag :)

Tiden rusar!

Det är sjukt hur tiden bara springer sin väg, det är snart fem månader med mitt hjärta!?! Nästan ett halvår?! Det är sjukt, känns som om det var igår :) Men tänker man efter, så mycket vi gjort och hunnit med så är det ganska logist. Finns inga ord som beskriver hur glad jag är att jag är här, precis här som jag är idag :) Jag kan säga det hundra gånger om, vet att de kan bli tjatigt :D Jag som har så sinnessjukt svårt att lita på en annan människa har kommit en lång bit med mig själv. Självklart kommer de nog sitta kvar otroligt länge men här känns de så underbart bra och ännu bättre kommer det att bli :) Fina människa ♥


Reb'l Fleur by Rihanna


Torsdag

En dag med otroligt mycket tankar, en del ilska också. Ingenting som rör mig egentligen, men vissa människor är så sjukt grymma och vissa saker önskar jag inte ens min värsta fiende. Nog om det, utöver det så är det en helt okej dag.. är sjukligt trött och har jobbat. Skulle behöva en vecka semester känns det som, men samtidigt klagar jag inte för jag är glad att jag har de jobb jag har :) Funderar på om jag ska lägga mig i badet en stund och sedan ta en promenad med hunden i kylan! :) Blir nog så ♥



Farbror veterinären

Idag vart vi iväg hos veterinären och äntligen har vi fått avsluta antibiotikakuren men ska fortsätta med kortisonet, vilket kommer behövas resten av Buddahs liv, vid behov. Fick även ett recept på kutanspray lösning som även den kommer att användas resten av livet, vid behov över hudområde med klåda. Men det känns helt okej, så länge han slipper klådan och de torra öronen. Fick även tagit ett blodprov på honom idag, otroligt duktig var min lille kille som varken gjorde ett ljud eller ryckte när sköterskan stack honom :) Så då hoppas vi på att få svar på någonting, det är nästan bättre att få se att de är någonting än att de inte skulle vara något. Menar, då kan man iallafall ge behandling för hans besvär istället för att bara gå och inte kunna göra någonting åt problemen :) Sen ska vi även göra ett till försök med att ge honom proteiner för att få på svart och vitt att det är proteinallergi som han har! Jag tror minsann att jag ska slänga mig på sängen en stund för nu är mina krafter verkligen slut, jobbade 7-11 istället för att jobba till 13 med tanke på vet.besöket så tog ut komp 11-13.. hann med systemet efter veterinären också så nu har vi fyllt på spritsamlingen en aning :)






Sunday

Söndag och jag och hjärtat har grejat för fullt. Just nu står jag med en färgklick i huvudet så man inte ser ut som skam ;) Igår var vi iväg på Ikea och fick köpt en hel del saker, bla. två byråar med en glasskiva på och lite fina dekerations prylar osv och jag är väldigt nöjd. Idag var vi iväg och köpte lite tapeter och färg så vi har att göra nästa helg :P Det är mycket som händer nu i oktober också, två dop eller ja.. en namnngivelse och ett dop, födelsedagsfest, konsert i Malmö and so on :) Nu måste jag skölja ur håret men vi får se när nästa uppdatering sker. Ciao!


Ledig helg..

Äntligen! Känns som jag inte vart ledig på flera månader. Så i helgen ska jag njuta av ledigheten! På tisdag är de dags för återbesöket hos veterinären så nu hoppas jag på en avslutad kur, men de borde det vara! Jag och hjärtat mitt funderar på Ikea i helgen, köpa lite fint till lägenheten och kanske en byrå :) Får se på det. Har iallafall nytt mobilnr och för den som vill ha det men inte fått det får hojta, kan ha missat flera stycken men de är inte min mening isåfall :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sticka iväg till affären med gubben så man får handlat lite :) ♥

Jag ska stanna hos dig min vän,


aldrig lämnar jag dig igen! ♥


♥ ♥ ♥


Idag

Håller på att greja lite här hemma. Ska passa på att städa idag när man ändå måste klippa hundens klor :P Tråkigt väder idag, vill ha de som igår. Var så mysigt höstväder :) Drog på mig något lätt och bekvämt idag och satte upp håret i en liten bulle. Får duga! :)


Bildbomb

Kör på en liten bildbomb, har ju inte så mycket att dela med mig av känns de som ;D Men de kommer väl en annan gång. Idag får ni vara nöjda med lite bilder på älskade.


Leon.