Haha!

Kära du, haha!


Badkaret är min bästa vän!

Finns inget bättre än att lägga sig i ett varmt bad efter ett par hårda arbetsdagar!




Love!

Skrev ett helt inlägg igår men så dog internet. Vet inte varför det spökar sådär! Men kom precis hem från jobbet, precis som alla andra gånger då jag sätter mig här och skriver ;) Fick jobba över idag eftersom det vart lite körigt. Nu ska jag ut på lite ärenden så får vi se vad som sker senare. Ska ta och skaffa mig lite inspo att fota också nu när jag köpt kameran! Spännande.

Tycker att kameran inte är sådär stor som många andra systemkameror kan vara, vilket underlättar för mina små händer ;D Haha! Ska ju iväg på en kurs värd 1770:- i Göteborg också som jag fick gratis, det kommer bli bra detta! ;P


Nikon D3100


Mys

Kom hem från jobbet för någon timma sedan och ska snart fylla min hungriga mage lite ;) Det blir jobb hela veckan och fredag eftermiddag blir det julfest med mina kära kollegor :) Ska kolla upp om jag inte kan få ledigt på söndag, behöver det. Dessutom kommer min fina vän från Malmö så ska vi ta en heldag för oss tjejer i Göteborg :) Systemkameran lär få åka med!! Nu ska jag hugga i maten ;D


Har haft min fina vän och granne på besök, blev massa glögg & prat :D Bestämde att vi skulle ta en dag och bara gå igenom en massa gamla bilder från när vi var små, gud så kul! :) Vi har så otroligt många roliga minnen. Ska väl snart lägga mig framför tvn och göra absolut ingenting, tog ett bad för en stund sedan men skulle behöva mer vila! Men, måste man jobba så måste man.. de är då tur att jag trivs på jobbet :D


Fina du!


Det bor en ängel i mitt rum!


Laleh - Ängeln i rummet


Denna låt spelas var gång jag promenerar bort till jobbet, alltid på samma ställe.. nere vid vattnet!
Det går inte en gång utan att tankarna flyger iväg till vår saknade lilla ängel, orginalet är hennes låt.
Första gången låten spelades på vägen till jobbet så rös jag, varför vet jag inte riktigt. Borde man
vara van vid detta laget? Kanske var de också för att första gången den spelades var den 12:e?
Hon springer där på himmelens ängar, vart ligger dessa ängar?
Fina du, snart två år och lika saknad ännu! ♥


1:a advent

Första ljuset är tänt, gubben åkte precis till jobbet och jag väntar på min fina vän som ska komma förbi vid fem på lite första advents mys :) Det finns tre vänner som jag vet alltid kommer finnas kvar, vi har haft våra små dispyter men har i grunden alltid funnits för varandra. Tre vänner som jag känt i så många år ♥ ni vet vilka ni är! Mina fina fina vänner :)



Sitter här och funderar på vilken systemkamera jag ska köpa, det lutar mest åt Nikon D3100. Men har fått sug på så många andra också men som är riktiga dyringar, då menar jag dyringar! Som ligger på 20.000 kr, vilket jag aldrig skulle lägga på en kamera! & sen så är ju Nikon D3100 väldigt bra också om jag ska utgå ifrån alla recensioner och dyligt jag kollat och jämnfört och sen är den ju inte jättedyr heller :) Men vi får se, en systemkamera blir det iallafall.




Soffhäng!

Ligger på soffan och kollar film. Helt slut efter kvällens arbetspass. Det är storm ute och regnet bara öser ner, vindarna är arga.. det slår och visslar i väggarna. Mysigt faktiskt :P skriver bog mer imorgon.


workin' lady

As usual! Sticker snart iväg till jobbet för att köra en kvällstur :) Imorgon har jag en dag off, första advent och gud vad jag ska ta vara på en dags ledighet även om gubben jobbar och jag blir ensam hemma med hunden! Blir att ta ett avslappnade kokande varmt bad, tända första adventsljuset och dricka lite glögg.. visserligen är nog gubben min hemma runt 20 så blir nog inte ensam så värst länge :) Näe, ska väl bege mig ut i regnet! Hoppas på att smhi har rätt om att snön snart är här, hellre snö än regn om jag får välja :)


Ligger på soffan..

Sa ju att jag förmodligen skulle uppdatera mer ikväll. Men blir nog inte mer än såhär, lilla shopping rundan med mamma tog resterande av dagens energi :P Nu väntar jag bara på att älsk ska komma hem så blir det nog hemmagjord pizza. Fick köpt en del julprylar förut, nu ska man bara lista ut vart dom ska vara ;D Bloggar från mobilen då internet krånglar här hemma just nu! Lägger upp en gammal bild, orkar inte greja med nytt nu :)


Bortskämd hund?

En del kan tycka att jag skämmer bort min hund, jag kan tycka att jag skämmer bort honom med kärlek.. det kan jag nog hålla med om, men de tycker jag att man får göra ;D Men utöver det kan jag inte hålla med, jag ger honom det han behöver där emot. Ser till att han mår bra och att hans hälsa är så bra som den kan bli :) Vanligtvis kostar han mig ca 1500:- i månaden och då är det hans specialfoder som kostar runt 900:- bara det sen så är det även vitaminer som ligger på 300:- eftersom alla vitaminer som han behöver inte finns i ett vegetariskt foder, får han inte vitaminerna så kommer han inte upp i vikt. Då är de alltså bara "mat" inräknat i 1100:-.. idag fick jag köpt lite annat som vart nödvändigt som ett par "slips on" skor/sockar, eftersom han är så förbannad känslig för is och kyla att han hoppar runt på tre ben och tjuter när de är snö, även tandborste och tandpasta så man kanske slipper veterinärsbesök för tandsten :) Tandpasta är "tandkräm" för djur, man ska absolut inte borsta med vanlig "människo-tandkräm". Sen finns de vissa månader då han kostar mig mycket mer som de tre senaste månderna då det legat på ca 4000:- i månaden med en massa veterinärsbesök osv. Jag älskar att värna om min hunds hälsa & han får kosta mig hur mycket som helst så länge han mår bra!

Det som stör mig mest är att människor alltid hittar saker att klaga på. Jag har tex fått höra att jag överdriver med min hund, "går till veterinären för minsta lilla" och massa sådant där. Då säger jag bara, hellre en gång för mycket än en gång för lite. Speciellt när de är så att min hund har en hel del problem med hud och tassar och även känslig mage. Sen går jag bara till veterinären när jag ser att de är någonting som inte stämmer, jag har nog inte gått till veterinären en enda gång utan att fått någon slags kur eller dyligt :) Så mina bedömningar stämmer för det mesta.

Jaja, snart kommer mamma och plockar upp mig så ska vi ge oss ut i lite affärer :) Får se vad man kan hitta för något. Idag kliar det i mina fingrar så kommer säkert uppdatera lite mer här senare! Förresten, så har mina prylar kommit som jag beställde så jag kan sätta igång med naglar igen. & jag måste säga att suget finns ;D Så hojta till i pm på FB, sms eller en kommentar här om intresset för ett par fina naglar finns! ;D Puss

Julstämning?

Vi jobbar på det! :) Igår fick vi julpyntat litegrann men ska nog pynta lite mer till helgen, sen gjorde vi iordning lite glögg och de hjälpte till på traven kan jag säga. Vad är julen utan glögg? :) Nu vill jag att den riktiga vinterkylan och snön ska komma, behöver inte vara svinkallt och meterhög snö, men ett par minus och lite snö hade vart mysigt. Fast jag tycker att det är så vackert när de är meterhög snö! :)

La precis en beställning på lite produkter för att börja bygga naglar igen, har ju inte haft allt hemma och tog även en paus i det hela. Men nu har jag fått en efterfrågan om naglar så tänkte att jag skulle köra igång lite smått igen. Eftersom jag kommer gå på ett schema som ligger på 100% så kommer jag inte ha jättemycket tid över till att bygga naglar. Men kan kanske hitta lite luckor här och där! Ni får gärna höra av er om ni är intresserade så hör jag av mig om jag hittar någon lucka.


Naglar gjorda av mig, med naturella tippar!


Rubrik? Nääe..

Blev ett bad istället, lite spontanfärgning av utväxt och så fixade jag till sidecut'en. Men blev då inte mycket piggare :P Men skönt att fått iordning håret, valde att bara färga utväxten denna gången eftersom jag tänkt gå ner till någon ljusare ton men har inte bestämt mig riktigt än vad jag vill göra :) Imorgon ska jag upp o4.3o så ska bara invänta älsk, ta en promenad med Buddah och slappa på soffan ;D Det är de bästa efter flera dagars hårt arbete, gör en dagtur imorgon men sen så är jag ledig två dagar. Ska dock till jobbet på ett planeringsmöte tisdag eftermiddag!


What about the energy?

Helt off idag, gick som en zombie sista timman på jobbet idag ;D Tänkte ta mig en dusch och se om jag kanske piggnar till litegrann iallafall. Annars tror jag att de får bli en liten powernap. Tror faktiskt att jag börjar med att ta fram hårtrimmern ;D


Fredags kväll..

Det är fredag kväll och jag kom hem från jobbet för ungefär tretio minuter sedan, tog mig en promenad med Buddah precis och tänkte att jag skulle ta en dusch snart. Imorgon ska jag upp o5.oo för en dagtur på jobbet, jag är då ingen morgonpigg människa men måste man så måste man :) Nä, om man skulle ta och stoppa någon mat i magen till & börja med.


En trött jäkel!


Work!

Jo, snart tid att åka och jobba. Idag känns det som jag har fått tillbaka lite energi och orkar lite mer! Det är väl tur det med tanke på att de är så tungt på jobbet. Satt och funderade förut på att jag behöver göra någonting som jag verkligen brinner för och vill göra, så ska se till att det blir så! :) Sen så är det dags att ta tag i det där gymkortet också, för nu säger min kropp att saker och ting börjar bli för tungt och ska jag orka syssla med det jag gör så måste jag träna! Man vill gärna tro att man klarar så mycket mer men de gör sig tydligt när kroppen säger ifrån att så är inte fallet :P Så får ta tag i det och köra järnet med syrran på gymmet, sen funderade vi även på att köra någon boxing av något slag. Vi gjorde de när vi gick i gymnasiet och minns hur det verkligen gjorde susen, man var skakig i flera timmar efteråt och träningsvärken ska man inte tala om :P Jag har så mycket drömmar och så många mål jag vill nå, och det ska jag göra! :) Allt för min egen skull!

?! ?! ?! ?!

Idag finner jag inte riktigt någon rubrik till allt detta som rör sig. Jag är trött på att vara trött! De senaste dagarna har jag inte orkat göra annat än jobba och sova i princip. Jag har slutat med mina järntabletter eftersom jag inte tycker att dom ger någon effekt! Köpte hem Chi San för att se om de kanske skulle hjälpa, men tröttheten bara stiger och är snart kolsvart runt ögonen. Sover det gör jag, sömnbrist är det inte! Jag älskar att ta promenader i kylan med min älskade hund, men de två senaste dagarna har jag inte tagit en enda promenad utan det har älsk fått göra. Jag kräver ingenting av honom, hunden är min och det är mitt ansvar att se till att han får allt han behöver. Jag uppskattar då verkligen att älsk erbjuder sig att ta ut hunden när han ser att jag inte har orken. Vad är detta? Jag förstår inte riktigt hur jag ska orka att gå upp till 100% på jobbet om det fortsätter såhär. & inte nog med det så har arbetet på jobbet blivit otroligt tungt på vår våning och kräver alla våra krafter. Jag brukar inte klaga, men ibland får man lov. Vi får helt enkelt se vart det här leder, men sen är det klart att blir det inte bättre så får jag gå till VC och se vad dom kan göra.

Tänker på en vän.. och jag hoppas & hoppas för var dag att allt ska gå vägen! Saker och ting kan vara så orättvist. Du vet vem du är. Finns här, det gör jag alltid! ♥
På tal om det så är jag en person som aldrig slutar bry mig om mina vänner, nu vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig för att det ska bli rätt eller inte missuppfattas, folk tolkar texter så otroligt olika men jag ska göra ett försök. Jag vänder inte ryggen till när du har problem eller är i en svår period däremot kanske jag inte är den som alltid hör av mig först, men jag hör av mig. Jag har sagt att vad det än är så finns jag alltid här! Nu är inte detta riktat till någon enskild person, jag vill bara att ni ska veta att det är såhär jag ser på det. För att man inte hörs var dag och frågar hur det är så betyder det inte att man försvunnit och inte bryr sig längre. Jag finns alltid kvar oavsett, för jag vet hur det är att sitta i en oerhört svår och jobbig situation och därför skulle jag inte kunna vända ryggen till när en vän sitter i en svår situation. Men sen vill jag också att ni ska förstå att när man försöker och försöker, ger alla tips och all hjälp man kan och sedan ser och märker att allt man gjort inte hjälpt någonting för att situationen är för svår så finns det inte så mycket mer man kan göra. Ibland känns de som en del kräver för mycket av en, man ska alltid höra av sig och fråga hur det är men varför inte höra av sig själv och säga att "nu mår jag dåligt, jag behöver prata"?

Nu ska jag säga någonting som kanske låter väldigt hårt, väldigt kallt och kanske låter det som jag inte bryr mig?! Som sagt, det gör jag men såhär är det. Efter att ha hjälpt, och hjälpt, och hjälpt och personen väljer att gå tillbaka till problemen så tröttnar man på att hjälpa. För ja, det är så att man gör ett val där, där man kan ta sig ur eller dra sig tillbaka. Hur svårt det än är så är det ett eget val, att folk tröttnar på att hjälpa finns det en anledning till då. Jag har lagt ner otroligt mycket energi och tid på att försöka hjälpa folk, lika mycket som det tar på dina krafter att vara i situationen lika mycket tar det på en människa som ständigt försökter hjälpa medans du tar val som går emot.

Nu vet jag att de finns någon som kommer att ta åt sig av det jag skrivit, för det finns alltid någon. Men just nu är jag för trött för att bry mig! För trött för att ge andra min energi, skriver mer detta för att slippa ta det igen och igen. Läs, så får det vara för just nu behöver jag bara bry mig om mig själv för en gångs skull.

Idag kan jag skratta..

Idag kan jag skratta åt detta, men då tyckte jag bara det var så sjukt jobbigt och hur sjukt är det inte? Människan kan inte vara frisk. Det är en person som jag kände via en annan vän för kanske sisådär 7-8 år sedan? Jag förstår själv knappt hälften av det som står, jag har inte svarat på ett enda av dessa saker. Jag blockerade personen men på något vis fick jag bara mer och mer mail. Senast jag fick var bara någon månad sedan! Det är sinnessjukt!! I somras hade jag ca ett mail i minuten, i perioder. Kunde vakna på morgonen med minst 7 mail. Ah, vet inte vad jag ska säga om sånna där, tur att han inte finns i Sverige. Bilderna är väldigt otydliga och behöver ni se dom större så tryck Ctrl och + samtidigt. Haha..





Tvättning och städning!

Håller på att tvätta upp all tvätt och ska snart sätta igång med lite dammsugning, det är fan underbart att ha en gubbe som är ordentlig och håller iordning hemma. Det räcker ju liksom inte om bara den ena är det, otroligt skönt vad det underlättar att vi båda håller ordning. Det enda som behövs göras när det städas då är dammsuga, damma, tvätta golv och möjligvis fönster ibland :) Sen ska jag sätta mig och slå in alla julklappar, vi drog ju ut igår och skulle kolla efter julklappar och de slutade med att det är färdighandlat till min familj och en del till Matthias familj, så vi är nästan klara och det känns otroligt skönt. Har gått och tänkt på detta länge nu och börjat känna stress för att få köpt allt men de gick ju fint :) Vi hittade väldigt bra julklappar så jag känner mig väldigt nöjd. Fast sen har jag ju det svåraste kvar, julklapp till älsk! Har inte en aning om vad jag ska köpa till honom, men de blir säkert bra där med :) Farsdag imorgon också, så har fått köpt farsdagpresent. Innan vi sticker ut till mina föräldrar kommer nog syster Gab med man och barn hit och äter gott :) Ska nog göra om min design helt och hållet men hur det kommer bli återstår att se, men nu måste jag kila! :)

Sunday

Åh, nu vill jag bli frisk! Det är så himla tråkigt att sitta hemma och inte göra någonting, skulle ju jobbat men det går inte när jag mår som jag gör nu. Men imorgon blir det jobb oavsett, struntar i hur sjuk jag är just då. När jag är frisk igen blir det att dra sig till solariet, hade vart underbart med sommar nu men antar att julen får komma först :) Slänger upp en bild från i somras, vad mycket de gör att ha lite färg på kroppen!!


With ur love


It´s gonna take a lot to drag me away from you,

there´s nothing that 100 men ore more could ever do. I´ll fight for you! :)






Vår skåneresa!

Guud, vad jag saknar Malmö. Det är verkligen en stad som jag trivs underbart bra i, självklart trivs jag väldigt bra här med alla älskade nära också men Malmö är speciellt! :) Även om vår lilla resa till Malmö hade en del negativa händelser så hade det ändå så mycket positivt med sig. Vi hade det trevligt på puben så länge vi var där, den korta hemvägen genom staden bjöd på en hel del. & för en sekund trodde jag på riktigt att jag skulle få en hjärtattack, gick och pratade med mitt hjärta i telefonen och sa att vi var på väg hem till vårt boende och dom andra gick någon meter bakom mig. Rätt som det är så skriker någon allt vad han har i en "trappgång" och samtidigt hoppar han ut en halvmeter framför mig iklädd en mask som är blodig och jävlig. Jag vart ju så oförberedd man kunde bli på det där när jag gick där med telefonen i min egna lilla värld så jag tvärstanna framför honom och tog mig för munnen. Kändes som jag stod så, knäpptyst i ungeför en minut för att fatta vad fasen som hände. Haha! Jävel. Visade sig att han och hans kompisar hade väntat in oss länge, dom hade förmodligen sett oss långre bort så hans kompisar satt i en bil en liten bit ifrån och asgarva åt oss som nästan dog ett tag. Haha! Det var en trevlig liten resa det kan jag inte säga emot, men nästa gång ska de bli ännu trevligare. Lägger upp en bild från kvällen på puben, jag kände mig inte helt 100 den kvällen och det syns nästan på bilden i mina ögon. Var varm som en gris hela den kvällen och dagen efter så kanske var de någonting som låg och lurade i kroppen som kommer upp nu?! Kan vara så.


Fina minnen!

Det är himla roligt hur musik kan återskapa en massa händelser och upplevelser i minnen! Denna gången fina minnen ♥ Finns massa låtar till just den perioden som är underbara men idag lägger jag bara upp två av dom! :)


Friday im in love.

Blir en fredags kväll med mig själv, hunden och Idol eftersom älsk jobbar, men det går ju det också! :) Kom upp ur badet för en stund sedan - idag igen. Men så otroligt skönt att bara ligga där när man inte är på topp. Idag är jag inte bättre - tvärtom! Men försökte ringa och få en tid på vårdcentralen för att kolla upp en massa saker men eftersom det var en sådan telefonkö och jag jobbade så lyckades jag inte, får göra ett nytt försök nu på måndag. Börjar bli ganska trött på att bli sjuk så fort man tar det lite lugnt och kroppen hinner ikapp och säger ifrån, eller vad fasen den nu sysslar med. Ah, nu ska jag sluta vara bitter och mysa ner mig i min goa morgonrock, ikväll tänker jag ta det lugnt och inte röra mig mer än nödvändigt dvs promenader med hunden. Imorgon väntar en hel dag med jobb, puh!


Tredje november

Nu börjar de närma sig jul, jag har ännu inte köpt en enda julklapp och de känns lite som de är dags att börja köpa nu ;) Håller på att bli sjuk- igen. Förstår inte detta, var ju nyss sjuk! Men det är väl så, det är förkylningstider nu. Sitter och dricker tea och ska stoppa något i magen :) Vi har ännu inte fått veta något om Rihanna konserten, dom jobbar på att hitta nya ersättningsdatum för både Malmö och Sthlm eftersom hon ställde in där igår också! Det är många som är besvikna för att beslutet inte kommit som dom lovat, men ge dom tid så kanske dom kan lösa detta. Går de inte så går det helt enkelt inte, surt men så kan det vara!


Bad

Dåligt uppdaterat det har blivit dessa dagar, men har haft fullt upp :) Vi stack till Malmö i måndags för att gå på Rihanna's konsert men tyvärr blev hon sjuk och läkaren beslutade att hon inte kunde uppträda. Hon är människa och sjuk kan man bli, så det är väl bara att acceptera. Men självklart blev man besviken! Men nu sitter vi alla och ivrigt väntar på att ett mail ska droppa in i inkorgen för ett eventuellt nytt datum för konserten, håller alla tummar och tår! Vi gjorde de bästa av situationen och stack till L'angelo och åt & drack gott. Dock slutade kvällen inte riktigt som vi hade hoppats på, kan bara säga en sak.. det var sista gången vi besökte L'angelos pub & ristorante kan jag lova. Personal som misshandlar sina gäster för att man vägrar betala för sådant man inte ens har druckit. Där förlorade dom ett tiotal gäster skulle jag tro, ingen lär vilja komma tillbaka till ett ställe med sådan personal. Jaja, men utöver de var kvällen helt okej :) Blir snart ett nytt besök till Malmö men inget spikat datum än, någon gång runt jul hade vart härligt! :)


20:04 - update.
Kom upp ur badet för en liten stund sedan, underbart. Behövde verkligen slappna av märkte jag! Skulle inte sitta helt fel med ett par dagars ordentlig vila, men jobba måste man! Inget mail har droppat in ännu, verkar som de tar längre tid än vad dom lovat att fatta beslutet. Jag hoppas, men samtidigt har jag inte för höga förhoppningar. Livet går vidare, surt är de ju om det inte blir något, men vad ska man göra? Hon kommer ju säkert någon mer gång förhoppningsvis, om de nu inte blir ett ersättningsdatum. Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på 112 - på liv och död. Så får vi se när vi får de där mailet helt enkelt :)